HEI KUSKIT! 2.10.2003

Tässä asiaa ensi vuoden valmennuksista.

Mikäli olet startannut vuonna 2003 vähintään aluetason valjakkoajokilpailuissa, voit hakea liiton järjestämille valmennusleireille.

Tavoitteena on, että liiton valjakkovalmennukset tulevat jatkumaan ensi vuonna vanhaan malliin, eli n. 3 valmennusleiriä kevään aikana A- ja B-ryhmille. A-valmentajana toimii Tomas Eriksson ja B-valmentajaksi pyritään edelleen saamaan Andreas Hesse. Tämä kuitenkin varmistuu hieman myöhemmin.

Jos pyrit mukaan liiton valjakkoajovalmennuksiin ensi vuonna, tulee sinun taas lähettää tulosluettelolomake tämän vuoden kilpailuista sekä valmennus- ja kilpailusuunnitelmasi jatkosta 15.11.2003 mennessä Sannalle:

Sanna Tirkkonen
Yhdyskunnantie 56A2
00680 HELSINKI

Voit myös lähettää tiedot sähköpostilla osoitteeseen
sanna.tirkkonen@casad.fi

Vain määräpäivään mennessä tulleet hakemukset käsitellään! Jos et laita tietojasi ja suunnitelmiasi oletamme, että et ole kiinnostunut liiton valmennuksista.

Jos olet hukannut kilpailutuloksesi, löytyvät ne osoitteesta www.valjakko.net On tärkeää, että toimit 15.11.2003 mennessä, jotta voimme julkistaa valmennuksiin valitut valjakkoajoseminaarissa, joka pyritään järjestämään marraskuun aikana. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Ryhmäjaosta ja valmennusten ajankohdista palaan asiaan heti kun ne ovat selvillä.

Mukavaa syksyä toivotellen

Sanna Tirkkonen

SRL:n valjakkojaosto